Laatoitustyöt Oulu

Pienet ja suuret kodin laatoitustyöt

Laatoitustyöt yli 40 vuoden kokemuksella – palvelemme Kempeleen ja Oulun alueella.

Kun valitset meidät laatoitustyösi toteuttajaksi, voit olla varma, että saat laadukkaat laatoitustulokset ja asiakaskeskeistä palvelua keittiöremontissasi. Tule mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään.

Laatoitustyö on erityisosaamista, joka vaaditaan nykyisin myös tiloissa, jotka eivät ole märkätiloja. Suuret laattakoot ja kestävät materiaalit edellyttävät erityistä ammattitaitoa ja nykyaikaisia työvälineitä. Toimimme aktiivisesti laatoitustöissä sekä julkisissa että asuinrakennuksissa, joissa altistus kovalle käytölle on tavallista. Tarjoamme tinkimättömän palvelun myös pienemmissä laatoitustöissä, kuten eteisen lattian, keittiön välitilan tai kylpyhuoneen ja saunan lattian laatoituksissa. Jälkemme kestää sekä kovaa kulutusta että tarkkaavaista silmää.

Ilmainen arviokäynti!

Tulemme arvioimaan laatoitustyökohteesi maksutta. Suunnittelemme yhdessä kanssasi palvelupakettimme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Panostamme kestävään yhteistyöhön, ja meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia! Älä unohda kotitalousvähennystä!

Miksi laatoitustyöt meiltä?

Saat meiltä yli 40 vuoden kokemuksella erikoistunutta osaamista laatoitustöistä. Asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä.

  • Yli 40 vuoden kokemus laatoitustöistä
  • Aina asiakaskeskeistä palvelua
  • Meiltä saat myös suunnittelupalvelua
  • Kartoituskäynnillä selvitämme asiakkaan tarpeet ja huomioimme ne laatoitustyön toteutuksessa.
  • Tyytyväisyys on ensisijaista – emme ole tyytyväisiä ennen kuin asiakas on.
  • Tarjoamme suunnittelupalvelua, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet.
  • Toteutamme urakat siististi ja pölyttömästi, häiritsemättä asiakkaan arkea remontin aikana.

Miksi kannattaa tehdä laatoitustyöt?

Keittiöremontti muuttaa arjen sujuvammaksi ja luo taianomaisen tunnelman yhteisiin hetkiin. Oli tarpeesi sitten kaappien ovien vaihto tai kattava tilan uudistus. 

Laatoitustyöt tarjoavat monipuolisia etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisen valinnan erityisesti  kylpyhuoneissa. Kestävyytensä ansiosta laatat ovat pitkäikäisiä materiaaleja, jotka kestävät hyvin sekä kulutusta että kosteutta. Tämä tekee niistä erinomaisen ratkaisun tiloihin, joissa altistuminen näille tekijöille on tavallista. Laattojen hygieenisyys tekee niistä suositeltavan vaihtoehdon erityisesti puhtautta ja hygieniaa korostaviin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin. Ne eivät kerää bakteereja eivätkä allergisoivia aineita, edistäen näin terveellistä asumisympäristöä.

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Laatoitustyöt eteneminen

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti laatoitustöitä varten. Käymme läpi tilanteesi ilmaisella arviokäynnillä ja laadimme sinulle tarjouksen laatoitustöiden suorittamisesta.

Suunniteltu laatoitusremontti ja asennustyöt toteutetaan ammattitaidolla. Ilmaisen arviokäynnin ja tarjouksen lisäksi huolehdimme suunnitellun laatoitusremontin ammattimaisesta toteutuksesta.

Laatoitustöiden kesto riippuu tilan ja työn laajuudesta. Tarjouksen yhteydessä saat selkeän aikataulun työn valmistumisesta, ja pidämme siitä kiinni. Näin sinulla on valmis, turvallinen, näyttävä ja varmasti käytännöllinen laatoitettu tila vuosiksi eteenpäin. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja aloita matkasi kohti upeaa laatoitusremonttia!

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Tilaa laatoitustyöt alasi ammattilaiselta

Tarjoamme sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin projekteihin. Kun tarvitset apua laatoitustöissä, ota yhteyttä meihin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!