Sisämaalaus Oulu

Sisämaalaus kokemuksella ja ammattitaidolla

Sisämaalaukset yli 40 vuoden kokemuksella koko Oulun alueelle

Tervetuloa Oulun alueen ehhkä monipuolisten sisämaalauspalveluiden äärelle! Tarjoamme laadukkaat sisämaalaukset yksityisasiakkaille ja yrityksille. 

Teemme monipuoliset sisämaalaustyöt eri kohteisiin Oulussa ja sen lähialueilla (esimerkiksi Kempele, Liminka, ja Haukipudas ). Pitkän kokemuksemme ja vahvan materiaaliosaamisemme ansiosta voimme tarjota laadukkaat sisämaalaukset asiakkaan tarpeita ajatellen. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä ja toteutamme asuntojen lisäksi myös liiketilojen tai toimistojen pintaremontit nopeasti ja luotettavasti.

Laadukas sisämaalaus alkaa huolellisesta esivalmistelusta

Laadukkaasti toteutettu sisämaalaustyön esivalmistelu varmistaa kauniin ja kestävän maalipinnan lopputuloksena. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi autamme mielellämme väriyhdistelmien ja sopivan maalityypin valinnassa. Panostaminen huolelliseen esivalmisteluun ja oikean maalin valintaan on ehdottoman tärkeää, jotta uudesta maalipinnasta voidaan nauttia mahdollisimman pitkään.

Miksi sisämaalaustyöt meiltä?

Meiltä saat yli 40 vuoden kokemuksella erikoistunutta osaamista sisämaalaustöistä. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä.

  • Meillä on laaja kokemus sisämaalaustöistä, yli 40 vuoden ammattitaidolla.
  • Tarjoamme aina asiakaskeskeistä palvelua, ja tavoitteenamme on, että olet tyytyväinen lopputulokseen.
  • Lisäksi tarjoamme suunnittelupalvelua, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet ja huomioimme ne sisämaalaustyön toteutuksessa.
  • Maalaustyöt toteutetaan aina siististi ja pölyttömästi, jotta asiakkaan arki häiriintyisi mahdollisimman vähän maalaustyön aikana.

Voinko asua kodissani sisämaalaustyön aikana?

Usein mietitään, voiko asunnossa asua sisämaalaustyön aikana. Ratkaisu riippuu suurelta osin remontin laajuudesta.

Moni pohtii, voiko asunnossa asua sisämaalaustyön aikana. Vastaus riippuu pääasiassa remontin laajuudesta. Kun asunnossa tehdään esimerkiksi yhden huoneen maalausremonttia, ei ole välttämätöntä poistua asunnosta maalaustyön ajaksi. Toisaalta, jos remontti koskee laajoja lattiapinta-aloja tai muita mittavia muutoksia, saattaa olla järkevää järjestää tilapäismajoitus.
Maalin valinnassa otamme huomioon myös mahdolliset haitat tilan käyttäjille. Käytämme ensisijaisesti ympäristöystävällisiä, vesipohjaisia maaleja, joiden hajuhaitat ovat kohtuullisen vähäiset.

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Sisämaalausprosessin eteneminen

Sisämaalaus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kerro meille, mitä haluat, niin valitsemme maalit käsiteltävän pinnan ja tarpeidesi mukaan. Halusitpa sitten täysin tasaista pintaa tai trendikkään rappauksen kaltaista maalipintaa, saamme seinästä juuri sellaisen, kuin haluat. Ideat voivat olla hyvinkin luovia – olipa kyseessä liitutaulumaali seinillä tai koristemaalaus, me toteutamme sen puolestasi. Ota yhteyttä ja jaa ideasi, niin me teemme sen mahdolliseksi!

  • Poistamme tarvittaessa vanhat tapetit tai maalin.
  • Teemme tarvittavat seinän tasoitetyöt, jotta seinälle on mahdollisimman hyvä laittaa uudet tapetoinnit tai maalaukset.
  • Suojaamme huolellisesti kaikki paikat, emmekä jätä sotkua.
  • Käytämme markkinoiden parhaimpia maaleja

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Tilaa sisämaalaus alan ammattilaiselta

Tarjoamme sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin sisämaalausprojekteihin. Kun tarvitset sisämaalausta Oulussa, ota yhteyttä meihin ja liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!