Terassin rakentaminen Oulu

Terassin rakentaminen ammattitaidolla

Terassin rakentaminen yli 40 vuoden kokemuksella

Haluatko nauttia aurinkoisista päivistä ja lämpimistä kesäilloista omalla terassillasi Oulussa? Terassin rakentaminen on loistava tapa lisätä asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa

Kun valitset minut terassin rakentajaksi Oulussa, saat paitsi korkealaatuista työtä myös yksilöllistä suunnittelua. Kokeneena rakentajana otan huomioon toiveesi, tarpeesi ja budjettisi, luoden terassin, joka täyttää kaikki odotuksesi. Suunnitteluvaiheessa kiinnitän erityistä huomiota paikan sijaintiin, ilmansuuntiin ja käyttötarkoitukseen varmistaakseni, että terassista tulee toimiva ja viihtyisä tila. Liity tyytyväisten asiakkaideni joukkoon ja anna minun toteuttaa unelmiesi terassi!

Aina laadukkaat materiaalit

Ammattitaitoiset rakentajamme käyttävät vain laadukkaita materiaaleja varmistaakseen terassin kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Huolellinen työnjälki ja tarkka viimeistely ovat meille kunnia-asia, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Miksi terassin rakentaminen meiltä?

Saat meiltä yli 40 vuoden kokemuksella erikoistunutta osaamista. Asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä.

 • Yli 30 vuoden kokemusta. 
 • Yksilöllinen suunnitelma ottaen huomioon toiveet, tarpeet ja budjetti.
 • Käytämme korkealaatuisia rakennusmateriaaleja kestävyyden varmistamiseksi.
 • Tarkka viimeistely ja huolellinen työ jokaisessa vaiheessa.
 • Tehokas työskentely sivustolla ja aikataulussa pysyminen.
 • Aktiivinen kuuntelu ja tavoite ylittää asiakkaan odotukset.

Miksi & miten?

Terassin rakentaminen tuo kotiisi monia etuja, jotka vaikuttavat merkittävästi asumisen laatuun.

Terassin rakentaminen tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Ensinnäkin terassi parantaa merkittävästi asumismukavuutta tarjoamalla lisää tilaa rentoutumiseen, auringonottoon ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Se luo myös esteettisesti miellyttävän ulkotilan, joka sulautuu saumattomasti ympäröivään ympäristöön. Terassin rakentaminen on investointi, joka voi lisätä kodin arvoa ja houkuttelevuutta myyntitilanteessa. Toiseksi terassin rakentaminen tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja luonnosta omassa kodissa. 

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Terassin rakentaminen eteneminen

 • Jokainen terassin rakennusprojekti alkaa yksilöllisellä suunnitteluvaiheella, jossa otamme huomioon asiakkaan toiveet, tarpeet ja budjetin.
 • Käytämme vain laadukkaita materiaaleja varmistaaksemme terassin kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
 • Työmme etenee ammattitaitoisesti ja huolellisesti, keskittyen tarkkaan työnjälkeen ja viimeistelyyn.
 • Pidämme asiakkaamme ajan tasalla projektin etenemisestä ja tarjoamme jatkuvaa viestintää varmistaaksemme yhteistyön sujuvuuden.
 • Sitoudumme projektin aikatauluun ja pyrimme pitämään kiinni sovituista aikarajoista, tarjoten asiakkaille selkeän kuvan siitä, milloin projekti valmistuu.

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Tilaa remontti alasi ammattilaiselta

Tarjoamme sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin terasseihin. Kun tarvitset terassiremonttia Oulussa, ota yhteyttä meihin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!