Keittiöremontti Oulu

Keittiöremontit ammattitaidolla ja kokemuksella

Keittiöremontit yli 40 vuoden kokemuksella koko Oulun alueella.

Valitessasi meidät keittiöremonttisi toteuttajaksi, voit luottaa siihen, että saat korkealaatuiset remonttitulokset ja asiakaskeskeää palvelua. Liity sinäkin tänään tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Keittiöremontti on kodin keskeisin ja vaikuttavin remontti. Keittiö on perheen yhteinen kokoontumispaikka, joten sen tulisi olla sekä käytännöllinen että kaunis. Hyvin suunnitellussa keittiössä luodaan tunnelma, joka säilyy kahvipöydässä aamusta iltaan. Keittiön viihtyisyys vaikuttaa koko perheeseen ja päivän alkuun aamupalan jälkeen. Keittiöremonttia suunnitellessa on tärkeää kiinnittää huomiota visuaaliseen ilmeeseen ja estetiikkaan. Remonttipalvelu Tähti Oy auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi keittiön. Kerro meille, millaista päivitystä keittiösi kaipaa, ja me teemme sen todeksi!

Keittiöremontti Oulussa ammattitaidolla

Asiakkaan tarpeiden perusteella tiedämme, mitä, miten ja missä järjestyksessä remontti kannattaa edetä. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaalle juuri se, mitä hän haluaa ja tarvitsee. Remonttipalvelu Tähti Oy toteuttaa keittiöremontit Oulussa osaratkaisuna tai kokonaisratkaisuna avaimet käteen -periaatteella.

Miksi keittiöremontti meiltä?

Saat meiltä yli 40 vuoden kokemuksella erikoistunutta osaamista keittiöremonteista. Asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä.

 • Yli 30 vuoden kokemus keittiöremonteista
 • Aina asiakaskeskeistä palvelua
 • Meiltä saa myös suunnittelupalvelua. Kartoituskäynnillä kartoitamme asiakkaan tarpeet ja huomioimme ne kylpyhuoneremontin toteutuksessa.
 • Tyytyväisyys on ensisijaista – emme ole tyytyväisiä ennen kuin asiakas on.
 • Tarjoamme suunnittelupalvelua, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet.
 • Toteutamme urakat siististi ja pölyttömästi, häiritsemättä asiakkaan arkea remontin aikana

Keittiöremontti – miksi & miten?

Keittiöremontti muuttaa arjen sujuvammaksi ja luo taianomaisen tunnelman yhteisiin hetkiin. Oli tarpeesi sitten kaappien ovien vaihto tai kattava tilan uudistus. 

Keittiöremontti tuo mukanaan paitsi sujuvuutta arjen kiireisiin myös ripauksen taikaa tärkeisiin yhteisiin hetkiin. Remontin laajuus vaihtelee merkittävästi: Toisinaan keittiö saa uuden ilmeensä pelkästään kaappien ovien vaihdolla, kun taas toisissa tapauksissa tehdään laajempia muutoksia koko tilaan. Tällöin voidaan uusia pinnat lattiasta kattoon, asentaa moderneja kodinkoneita tai muokata tilaa esimerkiksi seiniä poistamalla. Keittiöremontin suunnittelussa ja toteutuksessa tärkeää on huomioida asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Keittiöremontin eteneminen

 • Ota meihin yhteyttä ja pyydä arviokäyntiä.
 • Käymme ilmaisella remonttiarviokäynnillä ja teemme tarjouksen.
 • Suunniteltu remontti ja asennustyöt toteutetaan.
 • Ilmaisen remonttiarviokäynnin ja tarjouksen lisäksi huolehdimme suunnitellun remontin ammattimaisesta toteutuksesta.
 • Keittiöremontin kesto määräytyy tilan ja työn laajuuden mukaan.
 • Saat meiltä tarjouksen yhteydessä selkeän aikataulun työn valmistumisesta, ja pidämme siitä kiinni.
 • Sinulla on valmis, turvallinen, näyttävä ja varmasti käytännöllinen keittiö vuosiksi eteenpäin.

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Tilaa keittiöremontti alasi ammattilaiselta

Tarjoamme sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin keittiöihin sekä ruokailutiloihin. Kun tarvitset keittiöremonttia Oulussa, ota yhteyttä meihin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!