Lattia asennukset

Lattia asennukset kokemuksella ja ammattitaidolla

Lattia asennukset yli 40 vuoden kokemuksella koko Oulun alueelle

Tervetuloa Oulun alueen ehkä monipuolisimpien lattia-asennuspalveluiden äärelle! Tarjoamme laadukkaat lattia-asennukset yksityisasiakkaille ja yrityksille. 

Teemme monipuoliset lattia-asennukset eri kohteisiin Oulussa ja sen lähialueilla (esimerkiksi Kempele, Liminka ja Haukipudas). Pitkän kokemuksemme ja vahvan materiaaliosaamisemme ansiosta voimme tarjota laadukkaat lattia-asennukset asiakkaan tarpeita ajatellen. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä ja toteutamme asuntojen lisäksi myös liiketilojen tai toimistojen pintaremontit nopeasti ja luotettavasti

Laadukkaat lattia-asennukset Oulun alueelle

Tärkeää on sekä lattiamateriaalin että lattian ulkonäön vaikutus koko sisustuksen tyyliin ja viihtyvyyteen. Huolella valittu ja asennettu lattia muodostaa pitkäaikaisen viihtyvyyselementin tilassa. Sisustus- ja lattiaratkaisuilla voimme luoda tilaan halutun tunnelman ja ilmeen, joka kestää aikaa

Miksi lattian asennus meiltä?

Meiltä saat yli 40 vuoden kokemuksella erikoistunutta osaamista lattian asennuksista. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä. 

  • Meillä on laaja kokemus lattian asennuksista, yli 30 vuoden ammattitaidolla.
  • Tarjoamme aina asiakaskeskeistä palvelua, ja tavoitteenamme on, että olet tyytyväinen lopputulokseen.
  • Lisäksi tarjoamme suunnittelupalvelua, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet ja huomioimme ne lattian asennuksen toteutuksessa.
  • Asennustyöt toteutetaan aina siististi ja pölyttömästi, jotta asiakkaan arki häiriintyisi mahdollisimman vähän asennuksen aikana.

Laadukkaat lattiatyöt

Laatu meille merkitsee kestäviä tuotteita, luotettavaa palvelua ja kilpailukykyisiä kustannuksia. Laatu meille merkitsee kestäviä tuotteita, luotettavaa palvelua ja kilpailukykyisiä kustannuksia. 

Meille laatu tarkoittaa kestäviä tuotteita, luotettavaa palvelua ja kilpailukykyisiä kustannuksia. Lattiamestareidemme osaaminen ja työn laatu perustuvat asentajiemme monen vuosikymmenen työkokemukseen sekä kattavaan koulutukseen. Monipuolinen asiantuntemuksemme yhdistettynä laadukkaisiin lattiamateriaaleihin ja työvälineisiin varmistaa, että lopputulos on viimeistelty ja kestäväMaalin valinnassa otamme huomioon myös mahdolliset haitat tilan käyttäjille. .

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Lattian asennusprosessi

Lattianasennukset toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kerro meille, mitä haluat, niin valitsemme materiaalit käsiteltävän pinnan ja tarpeidesi mukaan. Halusitpa sitten kestävää parkettia tai modernia laattalattiaa, saamme lattiasta juuri sellaisen, kuin haluat. Ideat voivat olla monipuolisia – olipa kyseessä sitten lankkulattia tai geometrinen lattiamuotoilu, me toteutamme sen puolestasi. Ota yhteyttä ja jaa ideoitasi, niin teemme ne mahdollisiksi

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Tilaa apua alan ammattilaiselta

Tarjoamme sujuvat ja laadukkaat lattian asennusratkaisut niin pienempiin kuin isompiin projekteihin. Kun tarvitset lattian asennusta Oulussa, ota yhteyttä meihin ja liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!