Vesieristystyöt Oulu

Pienet ja suuret kodin vesieristystyöt

Vesieristystyöt yli 20 vuoden kokemuksella – palvelemme Kempeleen ja Oulun alueella.

Kun valitset meidät vesieristystöidesi toteuttajaksi, voit olla varma, että saat laadukkaat vesieristystulokset ja asiakaskeskeistä palvelua kylpyhuoneremontissasi. Tule mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään. 

Suoritamme laatoitustyöt ja vesieristystyöt sekä tarvittavat pohjatyöt ja eristykset korkeatasoisesti ja nopealla aikataululla. Hoidamme myös erilaiset purkutyöt, kuten laattojen purkamisen ja niiden kuljettamisen kaatopaikalle. Tarvittaessa voimme järjestää myös ammattitaitoisen timpurin, putkimiehen ja sähkömiehen palvelut. Meillä on asianmukainen VTT-sertifikaatti, joka oikeuttaa suorittamaan kaikki märkätilojen vesieristystyöt, joita taloyhtiöt ja yritykset tarvitsevat

Ilmainen arviokäynti!

Tulemme arvioimaan vesieristystyökohteesi maksutta. Suunnittelemme yhdessä kanssasi palvelupakettimme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Panostamme kestävään yhteistyöhön, ja meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia! Älä unohda kotitalousvähennystä!

Miksi vesieristystyöt meiltä?

Saat meiltä yli 20 vuoden kokemuksella erikoistunutta osaamista vesieristystöistä. Asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä. 

  • Yli 20 vuoden kokemus vesieristystöistä
  • Aina asiakaskeskeistä palvelua
  • Meiltä saat myös suunnittelupalvelua
  • Kartoituskäynnillä selvitämme asiakkaan tarpeet ja huomioimme ne vesieristystyön toteutuksessa.
  • Tyytyväisyys on ensisijaista – emme ole tyytyväisiä ennen kuin asiakas on.
  • Tarjoamme suunnittelupalvelua, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet.
  • Toteutamme urakat siististi ja pölyttömästi, häiritsemättä asiakkaan arkea remontin aikana.

Mikä on vesieristystyö?

Rakennusprojektien keskiössä vesieristystyöt ovat ratkaiseva osa, kun pyritään suojaamaan tilat kosteudelta ja vedeltä. 

Rakennusprojekteissa vesieristystyöt ovat keskeinen osa, kun tavoitteena on suojautua kosteudelta ja vedeltä. Erityisesti kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa, pesutiloissa, keittiöissä, saunoissa ja uima-altaissa, vesieristys on elintärkeää.Vesieristystöissä käytetään monenlaisia materiaaleja ja menetelmiä, joiden tarkoituksena on estää veden tunkeutuminen rakenteisiin ja tiloihin. Tämä auttaa ehkäisemään kosteusvaurioita, homeen kasvua ja muita mahdollisia ongelmia. Vesieristysmateriaalit voivat sisältää esimerkiksi erilaisia kalvoja, pinnoitteita, tiivisteitä tai erikoislaasteja, jotka levitetään pinnalle.

 

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Vesieristystyöt Oulun seudulla

Vesieristys suojaa rakenteita – toteutamme vesieristystyöt Oulun seudulla.

Vesieristyksen merkitys korostuu kosteissa tiloissa ja vesipisteiden läheisyydessä. Rakennusmääräykset edellyttävät vesieristyksiä kylpy- ja saunatiloissa, keittiössä, kodinhoitohuoneessa sekä muissa märkätiloissa ja paikoissa, jotka ovat lähellä vesipistettä. Myös veden kanssa toimivien kodinkoneiden ympäristö on suojattava asianmukaisesti. Eristysten lisäksi huolellisesti tehty lattiakaato varmistaa, että vesi valuu tehokkaasti viemäriin. Asiantuntevilta ammattilaisiltamme onnistuu vesieristysten lisäksi koko remontin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun, aina pohjatöistä lähtien!

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Tilaa vesieristystyöt alasi ammattilaiselta

Tarjoamme sujuvat ja laadukkaat ratkaisut niin pienempiin kuin isompiin vesieristystöihin. Kun tarvitset apua vesieristystöissä, ota yhteyttä meihin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!