Remonttipalvelu tähti logo-23

Remonttipalvelu Tähti Oy - Rakennusliike Kempele

Remontteja yli 40 vuoden kokemuksella Kempeleessä! Onnistunut remontti ja tyytyväinen asiakas ovat meille ensisijaisen tärkeitä!

Remonttipalvelu Tähti Oy on kotimainen remonttiyritys, joka toimii Pohjois-Pohjanmaalla. Erikoistumisemme kattaa kaikki kodin remonttitarpeet.

Erityisosaamiseemme kuuluvat kylpyhuoneet, saunat, huoneistoremontit, keittiöt, lattiat, maalaus ja tapetointi – käytännössä kaikki kodin remontit. Tarjoamme palveluitamme yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Olipa kyseessä laaja kokonaisvaltainen remontti tai pientä pintaremonttia, voit ottaa rohkeasti yhteyttä, ja yhdessä etsimme parhaat ratkaisut tarpeisiisi.

Meille on tärkeää tehdä asiakkaan kanssa selkeä urakkasopimus, jotta jokainen projekti etenee sujuvasti ja asiakkaamme voivat luottaa saavansa laadukasta palvelua. Ota yhteyttä, niin autamme sinua remonttisi kanssa!

 

 

Osaamisalueeseemme kuuluvat kylpyhuoneet, saunat, huoneistoremontit, keittiöt, lattiat, maalaus ja tapetointi. Käytännössä kaikki kodin remontit.

Tarjoamme palveluitamme yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. Oli kyseessä isompi kokonaisvaltainen remontti tai pieni pintaremontti, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin aletaan katsomaan miten voimme olla teille avuksi!

Teemme aina asiakkaan kanssa urakkasopimuksen!

Kokemuksen kautta laatua!

Luotettava kumppani

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista.
Palvelusta löydät Luotetta Kumppani palveluun kuuluvien yritysten tilaajavastuutiedot sisältävät Luotettava Kumppani -raportit!

Kaikki kodin remontit

Meiltä onnistuu kaikki kodin remontit. Oli kyseessä kokonaisvaltainen keittiöremontti tai huoneistoremontti
Teemme aina asiakkaan kanssa urakkasopimuksen!

Vesieristys

Eurofinsin myöntämä rakentamisen sertifikaatti takaa laadukkaat ja asianmukaiset märkätilojen vesieristykset!
Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-2624-23-08

Työnäytteitä

Olemme koonneet tähän työnäytteitä tekemistämme remonteista:

Arvosteluita

Asiakkailtamme saamaa palautetta:

Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys! Kotitalousvähennyksen avulla säästät remontissa huomattavasti kun valtio maksaa sinulle osan työn hinnasta. Lisätietoja saat verottajan kotisivuilta:

Muista kotitalousvähennys!​

Voit hakea kotitalousvähennystä kun remonttikohteena on koti, vapaa-ajan asunto tai kakkosasunto. Kotitalousvähennyksen avulla säästät huomattavasti remontista, kun valtio korvaa sinulle osan työn hinnasta.
Myös kuolinpesään kuuluvan asunnon remonteista aiheutuneisiin kustannuksiin on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.
Lisätietoja löydät verottajan kotisivuilta:

Ota Yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella tai soittamalla meille numeroon: